+381 63 331 888
[email protected]

Preduzeće Frigo ČOLE osnovano je 1997. godine kao radnja koja se bavi popravkom aparata u domaćinstvu i prodajom rezervnih delova. Kao i svaka mlada firma, proteklo je nekoliko godina u traženju svog mesta na tržištu. Od samog početka rada cilj nam je bio zadovoljstvo kupaca, u šta ne spada samo cena već prvenstveno kvalitet svakog našeg proizvoda i rada. Kao rezultat takve politike našeg preduzeća, mi i danas postojimo i tu smo zbog Vas.

Veoma brzo postali smo prepoznatljivi u ovoj grani trgovine i usluga. Ubrzo 1999. godine preduzeće potpisuje prve ugovore ovlašćenog servisera za aparate u domaćinstvu. Frigo ČOLE se bavi ugradnjom, popravkom i održavanjem samostojećih i ugradnih aparata za domaćinstvo, bele tehnike, profesionalne ugostiteljske opreme, opreme za vešeraje, klimatizacijom i ventilacijom. Servisiranje se radi po
ugovoru, u garanciji i van garancije, za autorizovane brendove, kao i samostalno, po zahtevu korisnika.

Cilj preduzeća Frigo ČOLE, je da postigne kompletno zaokruženi nivo usluge korisnicima aparata u domaćinstvu, profesionalnih uređaja ugostiteljstva i klimatizacije. Počevši od preporuka kupovine (pomoći u odabiru, planiranju/projektovanju uređaja), preporuke korišćenja, preko prijava eventualnih kvarova, obezbeđivanja delova uz kompletnu uslugu popravke i održavanja, do obezbeđivanja prateće opreme i svih sredstava za održavanje uređaja u širokom smislu. Tendendcija saradnje je ka ugovorenim partnerima i dugoročna saradnja, koja svakako daje najbolje rezultate – kako po brzini reagovanja i minimalnim brojem kvarova/nedostataka, do najmanjih troškova održavanja i maksimalne efikasnosti samih uređaja, što je verujemo cilj svakog korisnika. Plan je da se uz maksimalnu edukovanost osoblja, maksimalno koristivši savremene tehnologije – svi procesi podignu na nivo visoke efikasnosti o odnosu na cenu date usluge.

Frigo ČOLE je ugovoreni partner sa više vodećih svetskih brendova za aktivnosti u garanciji i van garancije za teritoriju republike Srbije. Danas možete, kontaktirajući nas, dobiti, kako uslugu servisiranja i održavanja, tako savet za korišćenje, kao i potrebne delove i opremu za korišćenje samih uređaja.

Danas smo u mogućnosti da ponudimo našim cenjenim klijentima pored servisiranja aparata za domaćinstvo

    • montažu i servisiranje klima uređaja,
    • prodaju orginalnih rezervnih delova za više svetskih vodećih brendova za aparate u domaćinstvo,
    • elektroinstalacioni materijal,
    • papirene platnene kese i HEPA filtere za usisivače,
    • sredstvo za čišćenje i održavanje klima uređaja, frižidera, staklo keramik ploče inox površine…

i još mnogo, mnogo toga…